Menu

Boliga – Uundværligt for den boligsøgende i Danmark

Boliga er det sikre og nødvendige valg for den boligsøgende

Vi er hussøgende og har været det i lang tid. Nu har vi et sæt tvillinger på vej, så nøl er en bekvemelighed vi ikke længere kan unde os selv. Derfor bruger jeg boliga utrolig tit.

Boliga er den bedste bolig-mashup i Danmark. De har en lækker integration med Google Maps. RSS feeds på storst set hvad som helst.

Det eneste som jeg nogle gange savner er at de kunne vise Realkreditrådets opgørelse over faktiske handelspriser. Jeg har foreslået dem det, men den mail gad de ikke engang at svare på :-( Så jeg savner måske også lidt, at de tager deres brugere seriøst, det er jo trods alt en mashups fornemmeste opgave.

Start boligjagten her.

4 Responses to Boliga – Uundværligt for den boligsøgende i Danmark

 1. Ricco 7. august 2009 at 08:12 #

  Hej Thomas,

  Jeg faldt lige over din blog her, jeg er ked af at du ikke har fået svar på dit mail, det lyder underligt da vi svarer på alle mails vi får ind, netop fordi vores brugere betyder alt for os.

  Mvh
  Ricco
  Boliga.dk

  • Thomas Clausen 7. august 2009 at 12:50 #

   Det er jeg glad for at høre :-) Den er sendt til kontakt@boliga.net den 22. marts 2009 kl. 11.13. Det var den adresse jeg fandt her: http://www.boliga.dk/kontakt.aspx

   Men jeg kan gentage hvad jeg skrev til jer:

   Hej Boliga

   Det er jo fint at kunne benchmarke kvadratmeterpriser med hvad andre boliger er udbudt til i samme område, men det ville give en ekstra dimension, hvis I også kiggede på kvadratmeterprisen ud fra faktiske handler. Den information kan I jo få kvit og frit på realkreditrådets hjemmeside: http://www.realkreditraadet.dk/Default.aspx?ID=279

   Grunden til at denne information er relevant skyldes at udbudspriserne altid er væsentligt højere end de faktiske handelspriser.

 2. Ricco 10. september 2009 at 08:51 #

  Tak den er fundet nu, og lagt i den rigtige folder :)

  • Thomas Clausen 14. september 2009 at 20:57 #

   Det lyder godt. Jeg glæder mig til at se hvordan alle mæglerne reagerer hvis I implementerer det :-) Der er ingen tvivl om at brugerne vil elske det.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.