Menu

Google Wave et spændende værktøj og stor underholdning

Pulp Fiction og Google Wave

Pulp Fiction og Google Wave

Google siger selv at det er sådan mail ville se ud, hvis det var opfundet i dag. Og jeg kan til dels følge dem, men jeg havde måske håbet på mere, selvom jeg er sikker på det kommer. Det største problem er, at der er så få der bruger det indtil videre. Men det er helt sikkert noget, der kommer en løsning på efterhånden som folk får delt nogle licenser ud til deres venner.

En af de mest interessante brug jeg kan se af Google Wave er generel projektledelse. Her kan værktøjet tjene til at kunne have overblik og overdrage opgaver på en nem og overskuelig måde i stedet for 100-vis af mails frem og tilbage. Faktisk tror jeg at Google Wave har kigget lidt til hvad WordPress folkene har lavet med ét af deres temaer kaldet p2, og så bare gjort det lidt mere standardiseret.

Der er mange kreative brug af Google Wave, og jeg er for nyligt stødt på disse to. Den første går på brugen af Google wave, og den anden er en gennemgang af hvad Google Wave er. Fælles for dem begge er, at de er fantastisk underholdende og meget gennemførte:

, ,

4 Responses to Google Wave et spændende værktøj og stor underholdning

 1. Kristian 9. november 2009 at 22:10 #

  Jeg er klar til at Wave nu!

  • Thomas 19. november 2009 at 11:05 #

   Super, jeg har bølget lidt med dig nu ;-) Og kan du så se at få en gravatar!

   • Thomas 29. november 2009 at 09:36 #

    Haha godt så, det er ikke lige sådan jeg husker dig, men der er da visse lighedspunkter :-)

 2. Thomas 17. december 2009 at 09:52 #

  Jeg har forresten fået invitationer jeg kan dele ud af, så hvis der er nogen, som er interesseret, men endnu ikke har haft lejligheden til at lege med det, så er muligheden der nu! Skriv en kommentar, så smider jeg en invite…