Menu

Limesurvey – Gratis og fantastisk spørgeskemaprogram

limesurvey

Limesurvey er et open source spørgeskema program, som gør det let at fuldføre professionelle spørgeskemaer. Limesurvey kan stort set alt det som man kender fra betalingsalternativerne.

Kan varmt anbefales herfra.

Skal du have hjælp til at sætte det op, så kontakt mig.

Link:
www.limesurvey.org

11 Responses to Limesurvey – Gratis og fantastisk spørgeskemaprogram

 1. Jesper 26. maj 2010 at 12:01 #

  Hej,

  Jeg har et hurtigt spørgsmål vedr. LimeSurvey som du forhåbentlig kan svare på.

  Vi har forsøgt at installere det på vores domæne, der bliver hosted af one.com – men det kan ikke lade sig gøre pga noget “mstring”?? Vi har derfor installeret forgængeren, Phpsurveyor.

  For at kunne anvende Limesurvey vil vi snart skifte til et nyt “webhotel” istedet for one.com. Kender du til et godt webhotel i DK, hvor man kan få limesurvey til at virke?

  På forhånd tak
  hilsen
  Jesper

  • Thomas 26. maj 2010 at 22:17 #

   Hmm det har jeg nu aldrig oplevet. Jeg har det kørende på Gigahost uden problemer, men prøv lige at lave en frisk installation, og se om ikke bare det var et uheld undervejs.

   Alternativt, så kan du jo lige hive fat i One’s support og høre dem.

   Beklager, at jeg ikke kan hjælpe mere…

 2. Mia 4. november 2010 at 14:00 #

  Hejsa.

  Jeg har 12 manuelt udfyldte spørgeskemaer, som jeg har brug for at kunne lægge ind i et program som kan hjælpe mig til at vise hvor mange af dem der fx er mellem 36-45 der har svaret X i et spørgsmål. Altså kunne krydse information og også opbevarer information om den enkelte så det er til at søge i.
  Det er måske dårligt formuleret, men ved du om der findes et gratis program der kan hjælpe med den slags behandling af data? :)

  • Thomas 4. november 2010 at 14:16 #

   Hej Mia

   Umiddelbart ville jeg bare smide det ind i et regneark, og så lave autofiltre på. Det er supernemt. Hvis ikke du har officepakken, så kan jeg anbefale Open Office eller Libre Office.

 3. Mia 4. november 2010 at 14:19 #

  Okay.. jeg kender ikke lige til autofiltre i excel, men det gør min kæreste sikkert.. Mange tak for tippet og hurtigt svar, det vil jeg afprøve! :)

 4. Mia 4. november 2010 at 16:39 #

  Tak for linket og for hjælpen – det er rigtig sødt af dig!! :)

 5. Helene 27. september 2013 at 10:32 #

  Hejsa,
  vi har opsat et fint spørgeskema og skal til at sende de tud til deltagerne, men jeg kan ikke få importeret den semikolonseparerede CSV fil med deltagerne. Den bliver ved med at skrive “577 poster fundet” – “577 poster overholder minimumskravene” – “0 nye deltagere blev fundet”. Kan du hjælpe mig med, hvad det er der går galt her?
  Pft,
  hilsen
  Helene

  • Thomas 27. september 2013 at 11:22 #

   Jeg ville faktisk tro, at du havde importeret dem. Og grunden til at den skriver 0 nye deltagere fundet er fordi du allerede har importeret de 577 én gang. Prøv fx at tilføje én for sjov til din CSV og så importér den igen…

   • Helene 27. september 2013 at 11:30 #

    Hej igen,
    når jeg kigger efter deltagere, så kommer der ingen frem, så tror desværre ikke, de er inde… for jeg bør kunne se dem hver og én, eller?
    Hilsen Helene

    • Thomas 27. september 2013 at 13:25 #

     Og du har prøvet at smide en linje dummy-data ind?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.